Notícies i recursos

Comparteix, reflexiona i aprèn més sobre participació juvenil amb les PartiCamps

Les PartiCamps volen aprofundir sobre la participació de les persones joves arreu del territori català. Volen ser espais a on diversos professionals de joventut comparteixin les pròpies experiències en participació al seu poble, ciutat, espai, centre, projecte i a partir d’aquí, que la trobada esdevingui una oportunitat per reflexionar, proposar i debatre sobre els temes que despertin l’interès entorn la participació i la gent jove.
Cada trobada està organitzada per un grup motor format per l’equip de participació de l’Agència Catalana de la Joventut, el mateix que va impulsar també la Guia Jove, i organitzacions públiques (ajuntaments o consells comarcals) i del tercer sector (associacions de joves o altres) que les condueixen i dinamitzen.
Entre els objectius de les PartiCamps s’hi troba el de compartir i ampliar els continguts de la Guia Jove, a on la participació juvenil és una de les temàtiques centrals.
Les trobades seran de mitja jornada i es produiran a Seròs (7/10), Barcelona (11/11 i 12/12), Tortosa (15/12) i Salt (27/01). Us recomanem que us hi apunteu! Informeu-vos dels deu funcionament.
Més informació, calendari, programes i inscripcions