Notícies i recursos

Intervenció socioeducativa amb joves

La Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) ha publicat el llibre “Intervenció socioeducativa amb joves”. La publicació analitza la realitat juvenil i els seus àmbits de socialització (El primer capítol s’hi dedica), la relació i el vincle amb adolescents i joves (2on capítol) i el tercer capítol que tracta el disseny de projectes educatius amb el marc legal i models de gestió des de la participació i l’associacionisme. Però sobretot, el llibre té com a objectiu, disposar d’un material didàctic teòric i pràctic d’utilitat per a l’alumnat i el professorat que es pugui actualitzar i compartir amb facilitat.
El llibre ha estat elaborat gràcies a la col·laboració de diversos professionals que desenvolupen la seva tasca socioeducativa amb joves i que participen de la CASC_CAT. Un d’ells ha estat Xavi Ruiz, soci de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ).
El llibre ha estat disseny i maquetat per Neret i el pots descarregar de forma lliure en PDF i també adquirir-lo en paper contactant amb la CASC_CAT. Com a complement del llibre, hi trobareu aquest enllaç amb recursos, activitats i enllaços d’interès al dossier electrònic per al desenvolupament de la part pràctica.
Llegida recomanada i ús!
Més informació Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya