Bones pràctiques

El Bones Pràctiques és una plataforma col·laborativa que recull, difon i promou tot el coneixement acumulat dels i les professionals de la joventut.

L’objectiu de la plataforma és convertir-se en una eina de consulta de diferents projectes i mètodes de treball potencialment aplicables a altres regions, opinar i debatre sobre el seu contingut i promoure iniciatives.

Voleu que els vostres projectes formin part de la plataforma Bones Pràctiques?

Passos:

Presenta’t a la crida

Anualment fem una crida a través de les xarxes perquè us presenteu els projectes de joventut que vulgueu formar part de la plataforma Bones Pràctiques.

Explica’ns el projecte

La informació que ens envieu (informació bàsica del projectes, memòria, suport gràfic i annexos) és revisada per un Consell Avaluador, format per sòcies i membres de l’ACPJ de llarg recorregut en l’àmbit de la joventut.

Fem l’avaluació

A la plataforma Bones Pràctiques el set de criteris de valoració que fem servir per avaluar els projectes.

Comuniquem els resultats

Un cop hem pres la decisió us fem retorn informant de quins projectes han estat seleccionats, i donem propostes de millora a aquells que no ho han estat.

Organitzem jornades

S’organitzen jornades presencials(o virtuals si és necessari) a les regions on es desenvolupen aquests projectes per donar-los a conèixer i fer-ne difusió, per fomentar la descentralització i la involucració d’altres parts de Catalunya més enllà de Barcelona.

Vols sumar-te al Consell Avaluador o vols presentar un projecte? Escriu-nos!