Reconeixem-nos

El Reconeixem-nos és una jornada anual on debatem temàtiques relacionades amb les polítiques de joventut juntament amb col·lectius juvenils.

El “Catàleg de recursos Formatius de les Entitats Juvenils” ha estat creat a partir de la segona edició de la jornada “(Re)coneixem-nos: Visibilitzem l’acció juvenil”, que es va dur a terme el passat 12 de maig de manera online.

Aquest espai de trobada tenia dos objectius principals:

  • Debatre sobre la participació i l’acció juvenil.
  • Conèixer diferents entitats i recursos útils , per posar-los a disposició dels i les professionals de joventut per a millorar la seva tasca.

La jornada ha estat organitzada per l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut.

Hi van assistir més de 20 persones del món associatiu i juvenil i la taula d’entitats va estar conformada per 6 organitzacions. Era oberta a tothom que treballés o estigués interessat en la joventut i la formació.

Posem a la vostra dispocisió el recurs i un article, fruit d’aquest treball col·laboratiu que té l’objectiu d’apropar a les entitats, professionals i persones vinculades a l’àmbit de la joventut així com el foment de la participació activa.

La jornada (Re)coneixem-nos, duta a terme el 20 de gener de 2020, ha donat lloc al “Catàleg de recursos formatius de les entitats juvenils”. Aquest espai de trobada tenia dos objectius principals:

  • Debatre sobre la importància de la formació en les polítiques, els plans locals i el treball amb joves.
  • Conèixer diferents recursos útils existents que es posen a disposició dels i les professionals per a millorar la seva tasca.

Impulsors/es de la jornada: l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut.

Participants: més d’una desena d’entitats i al voltant de 30 participants. Oberta a tothom que treballés o estigués interessat en la joventut i la formació.

Aquest recurs que ara us oferim és fruit del treball col·laboratiu i té l’objectiu d’apropar-vos les entitats que van participar al (Re)coneixem-nos, per tal que tingueu més opcions quan vulgueu formar-vos a vosaltres o a joves amb els que treballeu.