Trobades

Tenim diversos espais oberts de trobada. Vine i coneix-los!

Trobades birreres

Són espais informals de reunió oberts a tothom, tant sòcies com no sòcies. Debatem temes relacionats amb la joventut i compartim experiències, aprenentatges i coneixement entre professionals de joventut. Acostumem a fer una trobada cada quatre mesos. A través d’aquests espais fomentem la cohesió i les relacions entre les persones vinculades a l’entitat.

Assemblea General Ordinària

L’AGO és un espai de reunió obert a les persones sòcies de l’entitat. Aprovem els informes anuals de gestió, balanços econòmics, canvis dels membres de la junta directiva, els pressupostos i plans de treball. Es celebra anualment durant els sis mesos posteriors al tancament econòmic. A través d’aquesta eina fomentem la transparència de l’entitat i la participació a tots els nivells de les persones sòcies.

Assemblea General Extraordinària

L’AGE és un espai de reunió obert a les persones sòcies de l’entitat. Es convoca de forma puntual només si sorgeixen temes que necessiten resposta de caràcter més urgent i que requereixen els vot de la resta de membres de l’entitat.

Reunions de junta

Són espais de trobada entre la junta directiva i la persona tècnica de l’entitat. Ens coordinem sobre tots els temes de l’entitat: estratègia política, projectes, comunicació interna i externa, col·laboracions i convenis, base de sòcies i finançament. Acostumen a ser mensuals, tot i que la comunicació entre la junta i la persona tècnica és diaria.

Grup de Whatsapp

És un grup on es convida a les persones sòcies a ser-ne part i funciona de manera bidireccional. Des de l’entitat passem informacions i comunicats i el promovem a mode de borsa de treball, on comuniquem ofertes dins de l’àrea de joventut. Per altra banda, les persones sòcies comparteixen altres informacions relacionades tant amb l’entitat com amb altres sòcies.

Vols unir-t’hi? Fes-te sòcia!