Notícies i recursos

Post Meeting Be Youth Worker Today

Després de pair tot el viscut, après i compartit al meeting del novembre passat, s’obre una nova etapa, amb nous reptes, amb voluntat de concretar accions i estratègies, i de continuar gaudint del coneixement mutu, la construcció col·lectiva i la creació de xarxa de professionals del treball amb joves.
Us enllacem quatre documents en referència al post-meeting:

BYWTEl web del projecte es transforma acord a aquesta nova etapa i actualitzant-se dia a dia, a fi que tingueu accés a tota la informació post-meeting, amb fotografies, un audiovisual de record i altra documentació.
 

Una de les propostes de futur en l’àmbit català i encàrrec al Grup Motor BYWT va ser la convocatòria i preparació de la sessió de continuïtat del passat 15 de febrer.
Diverses persones vinculades a la intervenció socioeducativa amb joves (polítiques de joventut, salut mental, centre obert, prevenció de drogues, projectes internacionals), la majoria de les quals, però no totes, havien participat en el meeting BYWT, es van reunir al CIAJ de Barcelona a on es va decidir crear la Xarxa Treballem amb Joves (XTJOV).
Aquesta xarxa neix amb la finalitat de ser una xarxa de persones, més enllà de qualsevol estructura administrativa i legal. Per tant, de moment, mentre no sigui necessari per a desenvolupar els objectius plantejats, la XTJOV no es constitueix legalment en cap forma administrativa.
Més informació al grup de facebook de la XTJOV / A través de twitter: @treballemambjov


www.beyouthworkertoday.net


Carrer Calàbria, 120 baixos / 08015 Barcelona
Tel. +34 934 240 881 / +34 622 89 29 05