Notícies i recursos

Cerquem professionals-antenes del projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Coneixeu propostes que crèieu que són interessants pel treball amb joves? Sabeu d’aquella bona pràctica que no es coneix i que pot aportar un valor afegit als nostres objectius com a treballadores i treballadors de l’àmbit de la joventut? Esteu al dia d’accions i activitats d’èxit o d’interès per al col·lectiu de joves? Doncs segurament t’has d’incorporar al projecte de bones pràctiques i ser una referència al territori de propostes que ens ajudin a créixer en el nostre terreny professional.
Des de l’AcPpJ et proposem que et converteixis en una antena del projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut i participis aportant-hi el teu coneixement sobre el tema i la situació i també, en el desenvolupament d’aquesta proposta iniciada per l’entitat ara fa tres anys.
La intenció és crear una xarxa territorial de professionals-antenes que estiguin amatents a l’aparició de projectes que potencialment es puguin considerar com a bones pràctiques en el territori per comunicar-ho a l’AcPpJ. Que els i les professionals que s’hi apuntin, col•laborin amb la coordinació tècnica i el Consell Avaluador en la dinamització i foment de la participació professional a la plataforma. Que puguem trobar-nos i debatre sobre els projectes i les jornades anuals arreu de Catalunya sobre les bones pràctiques…
Si estàs interessada o interessat, t’hi esperem, posa’t en contacte amb l’AcPpJ i envia’ns un correu a o truca’ns dins dels horaris d’atenció.
www.joventut.info/bonespractiques