Notícies i recursos

Aquest dissabte anem a la Trobada de Professionals de Joventut de València

capcalera-correu-suma-2017
L’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) ha convidat aquest dissabte 18 de febrer a l’AcPpJ a la Trobada de Professionals de Joventut a València, que enguany porta el lema “els perfils professionals de joventut: realitat i propostes de futur”.  La presidenta Maika Farriols i la vicepresidenta Helena Guiu seran les encarregades de representar l’AcPpJ i de compartir l’experiència de l’entitat catalana en matèria de defensa dels i de les professionals de joventut, els projectes a favor del treball en joves i l’estudi de perfils professionals que actualment s’està duent a terme.
Per un altre costat, també s’ha convidat el coordinador de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, Pep Montes, per a que presenti el funcionament d’aquest projecte de l’AcPpJ i l’aportació que fa en benefici del treball en l’àmbit de la joventut, com a eina en línia i presencial per a professionals.
profvalencia2
La Trobada es celebra a l’Alberg juvenil Torre de Alborache (València) i ha estat organitzada en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut, i serà inaugurada per Francisca Collado, Alcaldessa d’Alboraig, Jesús Martí, Secretari General de l’IVAJ. GVA JOVE i Noelia Valero, Presidenta de l’APJCV i finalitzarà el diumenge 19, conforme a l’establert en Estatuts, amb l’Assemblea General Ordinària de l’entitat del 2017, en la qual l’actual Junta Directiva posarà a la disposició dels seus socis i sòcies l’informe de gestió i el pla d’accions previstes per aquest any.
Trobada de Professionals de Joventut de València 2017 Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV)