Notícies i recursos

Quarta edició del Curs "Les claus de les polítiques de joventut"

Del 13 de març al 30 d’abril, l’Escola EFA (Escola de Formació de l’ACELLEC) organitza la quarta edició d’aquest curs online amb continguts clau en política de joventut i la resolució de qüestions del dia a dia de la professió, amb criteris d’intervenció que faciliten la presa de decisions quan s’executen programes de joventut, eines per integrar els programes de joventut a la resta d’àmbits d’intervenció pública i arguments tècnics per defensar-los, contrastant els teòrics i la realitat, a partir també de l’anàlisi de casos de bones pràctiques, extretes de la plataforma i projecte de l’AcPpJ.

On comencen i on acaben les polítiques de joventut? Quan ens falten els diners, com ho fem per triar els programes més necessaris? Quins han de ser els criteris prioritaris en les nostres intervencions? Què aporten els programes de joventut a les polítiques socials, a les polítiques culturals o a les polítiques d’ocupació? Com s’ha de posicionar un professional de joventut en les polítiques públiques?
 

cursEFAUs en recomanem la inscripció, amb descompte per a sòcies i socis de l’AcPpJ! Aprofiteu-ho i aprofiteu-lo!
Més informació i inscripcions 
 
Altres cursos i formacions de l’Escola EFA amb descompte per a sòcies i socis  Formació interessant per a professionals de joventut (1er semestre de 2017)