Notícies i recursos

5/7: Presentació de l'Informe de l'estudi sobre els perfils dels i les professionals de joventut

Inscripció a la presentació

Després de més de deu anys de “Del retrat al repte” (2005), anàlisi i document impulsat per l’associació i a on es descrivien per primera vegada els perfils professionals en l’àmbit de la joventut a Catalunya, arriba, ara, entre anys convulsos, de crisi, de canvis, els resultats i les conclusions d’un nou estudi promogut des de l’AcPpJ a on s’han tingut en compte les més de 700 respostes rebudes d’una enquesta oberta, les aportacions sorgides a través de set tallers participatius celebrats arreu de Catalunya i les entrevistes a sis agents clau en l’àmbit de la joventut.
Us convidem doncs, el proper 5 de juliol a les 10:00h a la Sala Calidoscopi del Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Pl. de l’Acadèmia o C. Comerç, 36, Barcelona), a la presentació del Informe de l’estudi sobre els perfils dels i les professionals de joventut a Catalunya. Si no podeu venir, podreu seguir-la per streaming en aquest web o per les xarxes a través de l’etiqueta #PerfilsJoventut
Aquest estudi ha estat impulsat per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i s’ha contractat la cooperativa i-LabSo per dur a terme el treball de camp. L’estudi ha rebut el suport econòmic i la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquest estudi constitueix la primera fase de l’elaboració del nou Cens de professionals de joventut que també portarà a terme l’associació.
El lloc de la presentació té un aforament limitat. Es requereix inscripció prèvia! Us recomanem arribar a les 9:45h ja que començarem puntuals. La presentació tindrà una durada de dues hores. De 10 a les 12:00h. A les 12:00h es servirà un refrigeri per tothom al bar del Centre Cívic, i allí continuarem el debat. Gràcies!

Inscripció a la presentació                                                                                                     

Una iniciativa de:                                                          Amb el suport i la col•laboració de: