Notícies i recursos

Més de 600 respostes a l’enquesta sobre perfils professionals en l’àmbit de la joventut

perfilsestudiacppjEl passat 7 de febrer es va engegar l’enquesta sobre perfils professionals en l’àmbit de la joventut. Part essencial de l’estudi que impulsa l’associació, per tal d’arribar a un informe que descrigui quins són els perfils dels i de les professionals de joventut avui, amb les seves funcions i característiques, després d’anys convulsos i de crisi, i després de que ja fa més de deu anys de “del retrat al repte”, el document realitzat per l’AcPpJ el 2005, on descrivia per primera vegada els perfils professionals en l’àmbit de les polítiques de joventut a Catalunya.
En vint dies s’han recollit 618 respostes a l’enquesta: hi ha interès vers l’estudi, el col·lectiu professional està ben viu. I ara, durant aquest mes de març, arriba la segona part amb els tallers presencials per tal de debatre en directe amb professionals de tot tipus i d’arreu de Catalunya que en el seu dia a dia tracten i treballen amb i per a les persones joves: com treballen? Quina és la seva relació amb els joves? Quina formació i trajectòria professional? Quines són les seves realitats?
La inscripció als tallers es realitza a través de la mateixa enquesta i es programen amb un número reduït de professionals. Són els següents:

  • Dijous 9 de març de 10h a 12h al Centre de recursos juvenils La Palma (C/ la Palma, 6 Lleida)
  • Divendres 10 de març de 10h a 12h al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (Pl. Sant Roc, 2, Móra d’Ebre)
  • Divendres 17 de març de 10h a 12h a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (Camí de la Palanca, 43 La Seu d’Urgell)
  • Dimarts 21 de març de 16h a 18h a l’Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai, 14 Manresa).
  • Dijous 23 de març de 10h a 12h a l’Espai Jove Kesse (C/ de Sant Antoni Maria Claret, 12-14 Tarragona)
  • Divendres 24 de març de 10h a 12h a l’aula de la Direcció General de Joventut – al costat de la sala d’actes  (C/Calàbria 147, Barcelona)
  • Dijous 30 de març de 10h a 12h a Can Genís (C/ de Cervantes, 8 Palafrugell)                                                                                                    

agendatallers
A Palafrugell ens falta professionals per a poder realitzar el taller. Podeu inscriviu-vos-hi omplint l’enquesta, clicant aquest enllaç. O enviant un correu electrònic a l’associació:
 
L’estudi l’impulsa l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut amb el suport de la cooperativa i-LabSo, organització amb el projecte guanyador de la convocatòria que va proposar l’associació per l’estudi dels perfils professionals. Aquest estudi rep el suport econòmic de la Direcció General de Joventut.

One Reply to “Més de 600 respostes a l’enquesta sobre perfils professionals en l’àmbit de la joventut”

  1. […] aquest enllaç trobareu més informació sobre l’estudi i els tallers que es faran pròximament en altres […]

Comments are closed.