Notícies i recursos

Resum visual de la segona trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut

11 professionals reunits a la segona trobada organitzada a l’Espai Jove Garcilaso de Barcelona: la crisi, els joves i les possibles estratègies de suport des de les polítiques de joventut foren els temes tractats.

Com a la primera, més que la quantitat, l’AcPpJ valora la qualitat de les aportacions rebudes per part de les i els professionals que hi van assistir: de Lliçà de Vall, el Prat de Llobregat i Barcelona ciutat.

 

En aquest enllaç podeu llegir un resum de les piulades que ha generat la segona trobada, a través de l’etiqueta #joventutpro.

 

 

Us informem que la propera trobada es realitzarà el dijous 25 d’abril i que repetirem el mateix tema, ja que ha suscitat l’interès de diferents professionals d’arreu del país. De moment, tenim confirmat el debat als municipis d’Abrera, Vic, Borges Blanques i Barcelona.

 

En breu adjuntarem el resum dels continguts tractats en la segona trobada i convidem, com sempre, a que altres professionals i municipis s’hi apuntin. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic () o telèfon (934 240 881, consulteu els horaris a www.joventut.info)

  

Més informació sobre aquesta segona trobada