Notícies i recursos

6 d’abril: Assemblea oberta dels professionals de joventut de Tarragona

A més a més i al mateix dia, la junta de l’AcPpJ també aprofitarà per reunir-se abans de la propera Assemblea General Ordinària de l’entitat, al dissabte 27 d’abril.

Diversos socis i sòcies de l’AcPpJ de les comarques de Tarragona han plantejat realitzar una Assemblea oberta per tal de compartir, reflexionar i discutir el present i el futur de les polítiques de joventut i de tot el que engloba el dia a dia dels i les professionals:

 

Quin és l’entorn actual de les polítiques de joventut? Quins són els elements que dificulten la nostra professió? Quins mecanismes i estratègies podem desenvolupar en l’àmbit professional per tal de millorar l’entorn en el que treballem?

 

Assemblea que vol obrir un espai de debat per tal de veure quines actuacions es poden desenvolupar de cara a millorar l’entorn en el que es treballa i apropar la tasca de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ).

 

L’Assemblea es realitzarà el proper dissabte 6 d’abril a partir de les 10h al Casal de Joves de Reus. Si us animeu i sou professionals de joventut a les comarques de Tarragona, confirmeu la vostra assistència al correu .  

 

La junta de l’AcPpJ també aprofitarà el dia per reunir-se abans de la propera Assemblea General Ordinària de l’entitat, que ja té data i lloc: el dissabte 27 d’abril a les 10.30h al Centre de Recursos Juvenils de Cornellà de Llobregat.