Notícies i recursos

Properes parades del Curs Les Polítiques de Joventut Avui: Lleida i Tarragona

L’AcPpJ organitza dues noves edicions del Curs Les Polítiques de Joventut Avui. Aquest cop amb la col·laboració especial de la Regidoria de Joventut de Lleida i del Servei Municipal de Joventut i Cooperació de Tarragona

 

Continuant en col·laboració amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, aquestes edicions del Curs s’obren més a la participació de professionals de les polítiques de joventut novells i estudiants o altres persones interessades, sense oblidar les entitats juvenils dels territoris de Lleida i Tarragona. Un exercici necessari i en harmonia amb el territori. Un format més especial que conserva l’esperit de continuar sent una formació que introdueixi al món de les polítiques de joventut.

 

Cal destacar les sessions especials i inèdites d’aquestes dues edicions en les quals es presentaran exemples d’experiències relacionades en polítiques de joventut i serveis a les i els joves dirigides per institucions o departaments del territori. A Lleida tindrem el Consell Comarcal del Segrià, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues i l’Ajuntament de Tàrrega. I a Tarragona: el servei municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus , la Zona Trac i els serveis de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

Les edicions dels cursos Les Polítiques de Joventut Avui a Lleida i a Tarragona no haguessin estat possibles sense el suport de la Direcció General de Joventut.  

 

Si sou de Lleida o Tarragona, inscriviu-vos ja, tenim les places limitades.

Més informació i inscripcions