Notícies i recursos

Del Màster Interuniversitari Joventut i Societat ens arriben dues propostes

Per un costat, ja és oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari Joventut i Societat per al curs 2011-2012 i per l’altre, ens conviden a la presentació del llibre “Jóvenes y riegos ¿Unas relaciones ineludibles?”

 

 

 

El curs 2011-2012 del Màster Interuniversitari Joventut i Societat de la Universitat de Girona suposarà la quarta edició d’uns estudis que tenen com a finalitat, consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Una proposta amb vocació interuniversitària i interdisciplinària que aspira a aplegar els i les professionals, els investigadors i investigadores, i el personal  docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

Des del passat divendres 18 de febrer, les persones interessades ja es poden preinscriure on-line. Si voleu tenir més informació dirigiu-vos a la plana web del Màster Interuniversitari Joventut i Societat.

 

Paral·lelament el Màster, juntament amb l’Institut Català d’Antropologia i Edicions Bellaterra, ens conviden a la presentació del llibre “Jóvenes y riegos ¿Unas relaciones ineludibles?” que tindrà lloc el dimecres 9 de març a les 19 h, a la Llibreria La Central del Raval de Barcelona (Carrer Elisabets, 6).

Coordinat per l’Antropòleg Oriol Romaní, aquest llibre amb més de vint col·laboracions expertes, intenta posar en qüestió les relacions entre joventut i riscos, partint de la idea que quan s’analitzen amb rigor i esperit crític, aquestes relacions no apareixen allí on més comunament es postulen, els comportaments juvenils, sinó en les relacions que els i les joves estableixen amb elements estructurals de la societat: escola, treball, habitatge, salut, oci, etc.

El llibre és especialment interessant, entre altres, per a professionals de les polítiques de joventut. Des de l’AcPpJ us el recomanem i us convidem també, a assistir a l’acte de presentació.

 

Invitació i programa de l’acte de presentació