Notícies i recursos

Nova imatge visual per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) us presenta la nova sèrie de logos dels que l’entitat es servirà desprès de la propera Assemblea General Ordinària

El 9 d’abril celebrarem la VII Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ i en aquesta, es presentarà de forma oficial el que ja us veníem anunciant a finals de l’any passat, la nova imatge i nova web de l’associació.

De moment, ja tenim la sèrie de logos de Carme Guri i Rut Vidal realitzats per encàrrec i aprovats per la junta de l’AcPpJ per a que siguin els nous referents de la imatge de l’entitat. Dos d’aquests logos ja apareixen al grup d’amigues i amics i al perfil de l’AcPpJ a Facebook, com també al compte a Twitter de l’entitat. A partir d’ara, la nova línia visual apareixerà als nous elements gràfics que s’editin (díptics, butlleta d’inscripció de noves i nous associats, publicacions…) i a la correspondència postal o electrònica de l’AcPpJ, entre altres.

A la propera Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ es presentarà la nova web, una altra aposta de l’entitat per adequar encara més, els serveis a les sòcies i socis, la informació especialitzada, la interactuació, els continguts …als nous temps, noves maneres i a les noves eines per a la comunicació.