Notícies i recursos

Novetats desembre 2015

El CEESC ofereix 5 beques per al VII Congrés Estatal d’Educació Social
El 21, 22 i 23 d’abril de 2016 tindrà lloc a Sevilla, el VII Congrés Estatal d’Educació Social que porta com a lema “A més educació social, més ciutadania: la professió com a impulsora de la transformació social”.
El CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 5 beques corresponents a la totalitat de l’import de la inscripció al Congrés. Les interessades i els interessats han d’enviar un projecte de participació i un document de mèrits, com a màxim, aquest divendres 18 de desembre.
Més informació de les beques / Més informació del Congrés
Qüestionari per millorar el contingut temàtic del portal Jove.cat – Fins el 15 de gener
Des de la Direcció General de Joventut s’ha engegat un procés participatiu per conèixer l’opinió dels usuaris (joves i professionals) sobre els continguts del portal Jove.cat. Com a professional, es necessita la teva opinió.
Participa!
Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil – Fins el 31/10/2016
Els i les joves d’entre 16 i 29 anys que tinguin una idea de negoci, tenen l’oportunitat d’obtenir un ajut de 9.080,40 euros (equivalent al salari mínim durant 12 mesos) si s’estableixen com a autònoms i s’hi mantenen durant 12 mesos. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre del 2016.
Per accedir a l’ajut, han d’estar inscrits a la Garantia Juvenil i no estar estudiant ni treballant. Les persones interessades poden adreçar-se a qualsevol entitat de la xarxa Emprèn per obtenir més informació sobre l’ajut i també acompanyament expert per a posar en marxa la seva activitat: informació, orientació, formació, assessorament en el pla d’empresa i suport a la consolidació.