Notícies i recursos

El que queda de l'any en formació i algunes cites pel 2016

Des de l’AcPpJ us recomanem la Taula Rodona a Girona aquest dijous amb “Experiències de treball amb i des dels joves” i algunes cites que us avancem pel 2016:

  • 17/12, 09:00h, Universitat de Girona: Taula rodona “Experiències de treball amb i des dels joves”

Participaran diversos professionals que treballen en programes i serveis educatius amb models de gestió diferenciats i a on els joves són els protagonistes de les decisions. La finalitat és conèixer de priemara mà les tasques i rols que desenvolupen i com aquestes poden variar segons el marc de gestió.
Més informació

  • 12/01/16, 09:00h, Palau Macaya, Barcelona: II Seminari d’Innovació Social “Experiències internacionals de treball en xarxa”

Programa i inscripció al Seminari

  • Del 14 al 16/09/16 a Girona: Congrés Internacional – XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social: Pedagogia social, joventut i transformacions socials (propostes de contribució fins el 20/02/16)

L’estratègia europea per a la joventut atorga rellevància al disseny de polítiques i estratègies d’intervenció basades en evidències concretes, experiència i coneixement sobre la situació dels i les joves, el seu benestar, la seva qualitat de vida i les oportunitats per a prendre part activa en la societat. En aquest congrés es pretén centrar l’atenció en aquelles aportacions i experiències que tenen com a protagonistes o destinataris preferents els i les joves.
Més informació del Congrés, programa, inscripcions

  • Del 9 al 13/05/16, Portugal: Curs de formació BI-TRI-MUL-TI (inscripcions abans del 13/03/16)

Una formació introductòria al disseny i implementació de projectes dins d’Erasmus+ per treballadors juvenils no especialitzats en aquest àmbit, que desenvoluparan els coneixements, habilitats i actituds necessaris per desenvolupar una tasca de qualitat.
Més informació  / Altres convocatòries de cursos oberts Youth in Action