Notícies i recursos

Inscripcions obertes al meeting Be Youth Worker Today

BYWT meeting

Ja és apunt el programa del meeting Be Youth Worker Today, que es celebrarà al centre de Barcelona els propers 25, 26 i 27 de novembre de 2015.  I vigileu! El període d’inscripcions s’acaba el 5 de novembre.
Des dels inicis del procés de gestació del projecte Be Youth Worker Today (BYWT), fa gairebé dos anys, es plantejava com a objectiu general el treballar per a la creació d’una xarxa catalana i europea transversal de professionals del treball amb joves. Aquesta parada presencial i pública del projecte, el meeting BYWT de finals de novembre, inicia doncs, amb una taula rodona d’experiències de xarxes europees de youth workers com Eryica, Dynamo International – Street Workers o Poywe – Professional Open Youth Work in Europe.
El meeting BYWT està plantejat com un espai de formació, d’intercanvi i de generació de coneixement. Hi coneixerem aquestes experiències en xarxes i es debatran i elaboraran conclusions sobre continguts que poden interessar a la diversitat de professionals del treball amb joves, més enllà de la seva formació, disciplina, condicions laborals, etc, i que s’han dissenyat de manera participativa. El blocs que es treballaran en relació als professionals són tres: la xarxa, les competències, habilitats i metodologies, i el sistema d’atenció i el sentit del treball amb joves.
No us perdeu aquestes jornades úniques i pioneres en el treball en joves, participeu del meeting!
Més informació del programa i inscripcions a BYWT
La CASC_CAT, el CEESC i la COPEC bequen inscripcions a sòcies, socis, col·legiats i col·legiades interessades!
www.beyouthworkertoday.net
Imatge BYWT equip procés