Notícies i recursos

Curs online sobre les claus de les polítiques de joventut

Del 9 de novembre al 20 de desembre l’Escola EFA (Escola de Formació de l’ACELLEC) organitza la segona edició d’aquest curs online amb continguts clau en política de joventut, criteris d’intervenció que faciliten la presa de decisions quan s’executen programes de joventut, eines per integrar els programes de joventut a la resta d’àmbits d’intervenció pública i arguments tècnics per defensar-los, contrastant els teòrics i la realitat, a partir de l’anàlisi de casos de bones pràctiques, extrets de la plataforma i projecte de l’AcPpJ.
Les clausOn comencen i on acaben les polítiques de joventut? Quan ens falten els diners, com ho fem per triar els programes més necessaris? Quins han de ser els criteris prioritaris en les nostres intervencions? Què aporten els programes de joventut a les polítiques socials, a les polítiques culturals o a les polítiques d’ocupació? Com s’ha de posicionar un professional de joventut en les polítiques públiques?
Aquestes i altres preguntes són les que el curs respon. Us recomanem la inscripció, amb un descompte especial per a sòcies i socis de l’AcPpJ.
Més informació i inscripcions