Notícies i recursos

Art Urbà, Espai Públic i Educació a l’Open Walls Conference 2015

El Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), col·laborem amb l’Open Walls Conference en l’organització d’una jornada que vol reflexionar sobre els projectes educatius relacionats amb el grafit i art urbà, on ja fa un temps que s’esdevenen freqüents en institucions educatives formals o no formals com els espais joves.
OWC 2015 jornada
La taula rodona ‘Art Urbà, Espai Públic i Educació’ oferirà un espai de debat de dues hores sobre les potencialitats i els reptes educatius de la creativitat i la participació en l’espai públic. En l’activitat hi participaran persones amb trajectòries professionals destacades en l’àmbit de l’educació, l’art urbà i la intervenció a l’espai públic com Antonio Alcántara, Martín Habiague, Sara Gallès i Emília Gudayol.
La taula rodona “Art Urbà, Espai Públic i Educació” es celebra aquest dijous 29 d’octubre a les 18:30h al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona i les places són limitades.
Més informació i inscripcions                               Open Walls Conference Barcelona 2015 (27-29/10)
Des de l’AcPpJ recomanem l’activitat a totes i tots els professionals que treballeu amb aquests elements o vulgueu treballar-hi.