Notícies i recursos

Nous cursos de COLPIS, nous avantatges per a les sòcies i socis de l’AcPpJ

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha presentat la nova oferta formativa per al primer trimestre de 2011

Des de fa mes de dos anys que l’AcPpJ i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) mantenen un conveni d’avantatges per els associats i col·legiats respectivament, en matèria formativa.

 

 

Aquesta setmana, COLPIS ha presentat els nous cursos / formacions / seminaris per aquest proper primer trimestre de 2011. Tot seguit, us presentem les formacions en les que si ets sòcia o soci de l’AcPpJ, podràs gaudir d’una reducció de la matrícula corresponent a la categoria de col·legiat o estudiant. Clica als enllaços per tenir més informació i/o inscriure-t’hi:

 

Metodologia per a l’elaboració de plans d’igualtat

Aprèn a desenvolupar les eines bàsiques per a dissenyar, implementar i avaluar plans d’igualtat. En aquest marc, es farà una aproximació al marc legal i jurídic de les polítiques de gènere i igualtat tant a l’àmbit europeu, nacional, com autonòmic.

Consultoria de projectes de Cooperació Internacional

L’objectiu general d’aquest curs és desenvolupar eines que permetin i facilitin la interacció amb el sistema de cooperació internacional ja sigui com a consultor, o com a professional que hi treballa o vol treballar en alguns dels organismes que en formen part.

Excel aplicat al tractament de dades estadístiques

Descobreix les funcions bàsiques del programa Excel per al tractament i anàlisi de dades quantitatives: procediments, aplicacions, interpretació de resultats i elaboració d’informes.

Investigació Acció-Participativa

Què és el que aporta la IAP en els processos de participació ciutadana i com es defineix i treballa un projecte basat en aquesta metodologia?

 

Per obtindre el descompte, les sòcies i socis hauran de presentar el seu certificat AcPpJ. Sol·licita’l a  

 

Més informació sobre els nous cursos del Col·legi per al primer trimestre de 2011

Avantatges AcPpJ