Notícies i recursos

Canvi d’imatge i nova web de l’AcPpJ per al proper trimestre del 2011

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut farà una renovació de la seva imatge visual que es presentarà a la propera Assemblea General Ordinària de l’entitat

Aquest 2010 l’AcPpJ ha complert 5 anys i la Junta Directiva ha cregut convenient que ara, és el millor moment per renovar la imatge de l’entitat i impulsar una nova web.

 

Ja fa un any i mig que gràcies a l’entrada de l’AcPpJ a la xarxa social Facebook i al servei de microblogging Twitter i també, sense deixar-nos el 2010 com un dels anys més intensos en activitats i accions de l’entitat, les entrades a la web s’han multiplicat per tres fins al punt de que a dia d’avui sumem més de 110.000 visites.

 

La nova imatge de l’AcPpJ es dibuixarà de nou per a tots els seus suports i complements gràcies a l’estudi de disseny format per Carme Guri i Ruth Vidal.

 

Però l’AcPpJ, per la seva nova web, voldria comptar amb l’opinió i participació de les seves sòcies i socis per a configurar els seus continguts. L’objectiu és, actualitzar els actuals i afegir-ne de nous. I si es creu convenient, eliminar-ne alguns. Conscients de que ara, a la web hi manquen aplicacions 2.0 i altres suports, l’entitat necessita més que mai la participació de les sòcies i socis per renovar la forma i aquest canvi a Internet.

 

Sòcies i socis de l’AcPpJ que en tingueu ganes: envieu-nos un correu a i ràpidament ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon o e-mail.

 

www.joventut.info

http://twitter.com/AcPpJ

http://www.facebook.com/AcPpJ