Notícies i recursos

No et tallis, participa!

Sota aquest lema, avui i durant el cap de setmana es celebra a la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai (FCE) al Prat de Llobregat,  la II Setmana pels drets de la Joventut.

A l’encontre hi participen unes 200 persones de tota Catalunya, de l‘Estat espanyol i de diferents països de l’Amèrica Llatina i pretén ser un espai de reflexió i també d’aprenentatge sobre els drets dels i les joves. A través de les tertúlies, tallers i conferències al voltant de la participació juvenil es compartiran projectes, iniciatives i experiències extretes de realitats socials diferents. Tenint en compte la connexió global-local que caracteritza el món on vivim, amb una mirada oberta, i trencant les jerarquies tradicionalment assignades vers Nord i Sud, s’aposta per construir xarxa entre diferents experiències i regions.

L’objectiu de totes les entitats que s’han vinculat a l’organització és que aquest espai permeti, a tots les i els joves participants, analitzar, conèixer i defensar els seus drets i responsabilitats com a col·lectiu, fer incidència política sobre temes concrets, i promoure la transformació social des d’una visió de drets. La participació és l’eix central de la Setmana, entesa com a procés de canvi social, i que durant aquests dies es vol percebre des de l’òptica juvenil.

Per seguir la Setmana ho podeu fer en directe a través d’internet via twitter , facebook o connexió streaming.

 

Setmana pels drets a la Joventut