Notícies i recursos

L’Agència Catalana de la Joventut obre una nova convocatòria de suport a la recerca en matèria de joventut

premisjoventut
Després de 5 anys, l’Agència Catalana de la Joventut obre novament una convocatòria d’ajuts i de suport a la recerca en matèria de joventut.
Aquesta convocatòria consta del Premi Joventut, les beques per a la realització de tesis doctorals i els ajuts a la recerca en matèria de joventut. La convocatòria es fa amb la col·laboració de l’AGAUR i en total es destinen 26.000 euros. El termini per presentar sol·licituds comença el dilluns 16 de gener i finalitza el 28 de febrer.
El Premi Joventut està dotat de 2.000€ i reconeix a una tesi o treball de final de carrera o màster que analitzi la realitat juvenil actual de Catalunya.
Les beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut estan dotades amb 4.000€ i un màxim de 2.000€ per beca.
I amb una dotació de 20.000€ i amb un import màxim per cada ajut de 10.000€, els ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut a Catalunya tenen l’objectiu d’estimular la investigació i contribuir al coneixement de la realitat actual en matèria de joventut a Catalunya.
Més informació de la convocatòria, les bases i el seu procediment