Notícies i recursos

La junta de l’AcPpJ presenta la dimissió i s’obra el període per rebre candidatures

Aquest dijous la junta actual de l’AcPpJ ha presentat la seva dimissió en bloc desprès de tres anys de mandat. D’acord amb els estatuts de l’entitat, és dona un plaç de 30 dies per a rebre candidatures a la nova direcció.

Els membres de la junta han decidit posar fi al seu mandat i donar l’oportunitat a nous socis amb renovada il·lusió per assumir el lideratge de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut.

 

Han estat tres anys molt intensos en que l’associació s’ha consolidat en ser referent no només dins el sector professional, sinó també entorn les polítiques de joventut en general: s’ha encetat una línia editorial pròpia, reconduït la formació, hem estat claus en el procés d’aprovació de la primera Llei de Polítiques de Joventut, continuem al peu del canó en la defensa de les i els professionals de les polítiques de joventut i en l’interès d’aquestes polítiques per al conjunt de la nostra societat. I malgrat la situació de crisi actual, som més socis i tenim més aliats.

 

Des d’avui i fins el 2 d’abril l’AcPpJ obra la convocatòria per a rebre candidatures i emprendre un nou mandat (amb un mínim de sis sòcies/socis per cada candidatura). L’actual junta es mantindrà en funcions fins a la propera VIII Assemblea General Ordinària de l’entitat, que ja té data, el dissabte 21 d’abril. En aquesta Assemblea es presentaran les candidatures i s’escollirà a través del vot dels socis, la que ocuparà la nova direcció de l’AcPpJ en els propers anys.

 

Carta de dimissió de la Junta de l’AcPpJ

 

Sòcies, socis, podeu enviar la vostra proposta de candidatura al correu . De totes maneres i d’acord amb els estatus, les candidatures que es presentin formalment tenen dret a una còpia de la llista de les sòcies i socis i dels seus contactes i domicilis certificada per la secretària i amb el vistiplau de la presidenta de l’entitat per tal d’informar directament del seu programa i intencions.

 

Estatuts de l’AcPpJ