Notícies i recursos

Nou secretariat i nova campanya: el CNJC construeix ciutadania

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya presenta una doble estrena. Per un costat renova part de l’equip del Secretariat, i per l’altre, una nova campanya "Joves d’orígens diversos, construïm ciutadania".

 

Sota el lema “Construïm Ciutadania”, el passat 3 de març el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) va celebrar la seva XXXIV Assemblea General Ordinària. L’assemblea, a banda de fer balanç de la feina feta el 2011 i aprovar les línies d’actuació de la temporada 2012-2013, també va servir per renovar alguns dels membres del Secretariat. En aquest enllaç podreu veure l’anunci oficial al DOGC i comprovar la nova composició del Secretariat. Entre diversos canvis, Sergi Contreras fou nomenat com a nou president del CNJC. A partir d’ara, ell i el seu equip seran els responsables d’executar el Pla de Treball elaborat i aprovat per les entitats del Consell, així com fer arribar les demandes d’incidència política del moviment associatiu juvenil a tots els agents necessaris.

 

Sis dies desprès de l’Assemblea, el CNJC va presentar i iniciar la campanya "Joves d’orígens diversos, construïm ciutadania" amb el vídeo "La diferència no està en l’origen sinó en la classe social". El vídeo és una declaració del Consell i pretén remarcar que el factor de fons que crea diferències i condiciona la igualtat d’oportunitats entre la joventut és la classe social, i que davant d’això, no es pot permetre que l’origen de les persones incrementi encara més aquestes desigualtats. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

 

Més sobre la campanya