Notícies i recursos

Georgina López Félix, Professional del mes

I per acabar l’any i començar el 2010 ens acompanyarà Georgina López Félix, tècnica de joventut a l’Ajuntament de Tarragona, la nova Professional del Mes. Des de l’AcPpJ li donem l’enhorabona.

 

Qui som, on estem, d’on venim i a on anem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sóc Georgina López, nascuda a Tarragona fa 26 anys. Visc i treballo a Tarragona. Fa dos que m’he emancipat, ara comparteixo pis amb la meva parella i la meva gossa Lua.

 

On estem?

Treballo al departament de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona des de fa 4 anys com a tècnica de joventut, m’encarrego de projectes que fan incentivar als joves a traves de l’art i l’expressió artística, parlo de programacions com la Mostra de teatre jove, Mostra d’espectacles al carrer, Cultura de carrer, Mostra d’art i artesania o els Cicles d’Art Efímer.

També dintre del mateix eix de "Desenvolupament i expressió" porto la part de salut juvenil, realitzant campanyes de prevenció en espais d’oci nocturn amb entitats que treballen aquest àmbit, o a traves de diferents plataformes creades com la de "Nits Q" (nits de qualitat).

 

D’on venim?

La meva tasca amb joves es relativament nova, vaig estudiar el Cicle superior d’animació sociocultural, les practiques les vaig fer aquí i ja m’hi vaig quedar a treballar, en aquest sentit he tingut molta sort. Abans les meves feines havien estat diverses: cambrera en una cafeteria de barri, donant classes de català per immigrants,  d’auxiliar d’espectacles a un parc temàtic, regidories d’espai a les festes majors…

També vull dir que amb 15 anys vaig començar a ser membre de l’associació de veïns del barri on vivia. Llavors, joves i grans organitzàvem l’esplai d’estiu i les festes del barri, donant ajuda a tot el que ens demanaven, i fent d’ajudants de monitor i als responsables. Encara que l’esplai va arribar un moment que el vam tenir que deixar de fer perquè es va quedar petit, va ser una llàstima.

Actualment estic estudiant Educació Social a distància.

 

A on anem?

Doncs a seguir treballant fort per als joves, aconseguir que es facin sentir les seves necessitats i es donin solucions. Continuar treballant amb i per a ells, aprenent molt més cada dia i adaptar-nos a les necessitats que vagin sorgint.