Notícies i recursos

El cor de la Ciutat ens deixa amb “un toc d’atenció” a les Polítiques de Joventut?

TV3 tanca la telenovel·la més extensa i amb més èxit que ha produït mai. A més, ens deixa una imatge familiar per a totes i tots els professionals de joventut.

Concretament en el capítol 1882, al minut 19 i 10 segons, ens deixa un fotograma en primer pla del número 103 de la revista Papers de Joventut. Deixant a banda la conversa que mantenen mare i filla, la Paquita (Mercè Arànega) i la Marta (Mariona Ribas), les polítiques de joventut semblen tenir el seu protagonisme durant 15 segons, temps que s’immortalitza aquesta publicació.

 

Liderant l’audiència de la seva franja horària, entre un comiat amb alegries i tristeses i com sempre, amb sorpreses, les vides del Peris, el David, la Marta, la Paquita, l’Àngela, el Fidel, la Maise….s’acaben, desprès de 10 temporades. Les polítiques de joventut, però, continuen, i l’any vinent arriben al nostre país a la temporada 31. Esperem que durin molts anys més i que puguin arribar a ser, també, líders entre la nostra societat.

 

La revista Papers de Joventut és una publicació de l’Associació Diomira que va néixer l’any 1982, en un moment clau per al moviment associatiu juvenil a Catalunya. Ara, és una publicació consolidada i un instrument d’informació i comunicació d’experiències sobre les polítiques de joventut i els temes que afecten la gent jove.

 

 

(portada del número en qüestió que apareix al Cor de la Ciutat)

 

Capítol 1882, “el capítol de les Polítiques de Joventut&
rdquo;

Papers de Joventut