Notícies i recursos

Primera trobada de regidors i tècnics de Joventut de Catalunya a Lleida

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida va organitzar el passat 23 d’octubre una reunió inèdita amb la participació de regidors i tècnics de joventut de Catalunya en ciutats majors de 90.000 habitants.

Ja tenim els resultats d’aquest primer encontre on l’objectiu de la jornada s’adreçava al coneixement de bones pràctiques i estudiar les possibilitats de desenvolupar projectes d’intercanvi entre els municipis que hi participaven.

A la jornada es va presentar com a exemples, diverses experiències dels ajuntaments que van reproduir diferents debats i conclusions que denoten, que les politiques de joventut dels nostres ajuntaments són flexibles i s’han adaptat als canvis dels darrers anys, al mateix temps que tendeixen cap a la consolidació d’aquells projectes i equipaments que estan funcionant.

Segurament, i un cop celebrat aquest primer encontre, s’espera per part de tots els participants continuar mantenint el contacte de manera anual a través d’aquest format, i centrant el debat en temes més específics en les properes.

Acta informativa de la Trobada de Regidors i Tècnics a Lleida