Notícies i recursos

Finalitzen les presentacions institucionals de la nova junta de l’AcPpJ

Aquest passat dijous 11 de juny l’actual junta va entrevistar-se amb l’Ajuntament de Barcelona i així s’acaba la ronda de presentacions oficials del nou equip a les institucions que actualment estan en conveni amb l’associació.

El 27 de febrer, l’AcPpJ iniciava les presentacions necessàries de la seva nova junta directiva i els seus eixos de treball i intencions per als pròxims 4 anys, amb una reunió amb el Secretari de Joventut, el Sr Eugeni Villalbí. El passat 27 d’abril ho repetia amb el Cap de l’Oficina del Pla Jove, el Sr Bartolomé Agudo i ahir dijous 11 de juny ho tancava amb el Sr Lluís Coromines, director de joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Així doncs a la Secretaria de Joventut, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona respectivament, ja s’han fet ressò del nou programa de la junta basat en la consolidació d’una formació en polítiques de joventut, l’expansió territorial de l’associació i continuar la gran tasca realitzada des de la creació de l’AcPpJ amb la finalitat principal de dignificar la professió i recolzar a totes i tots els professionals de joventut.

L’oficina de l’AcPpJ continua estant ubicada al carrer Calàbria 120 de Barcelona i oberta a les i els professionals de joventut. Per qualsevol consulta, Fixeu-vos amb els horaris, telèfon i e-mail a aquesta plana web.

Vols fer-te sòcia/soci?