Notícies i recursos

Tot a punt per el I Congrés Internacional “Joventut i Societat”

El pròxim dijous 18 de juny a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona i a partir de les 9.30h s’inaugura el I Congrés Internacional “Joventut i Societat”.

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, l’Hble. Sra. Carme Capdevila, i el secretari de Joventut, el Sr. Eugeni Villalbí, seran els encarregats de donar el tret de sortida d’aquest esdeveniment pioner a les nostres terres. També hi seran presents, Pere Soler, president del comitè científic i organitzador del congrés, Anna M Geli, rectora de la Universitat de Girona i Anna Pagans, alcaldessa de l’Ajuntament de Girona.

Ahir, 11 de juny, es varen recollir les últimes inscripcions per assistir al Congrés i ara, queda menys d’una setmana perquè comencin les conferències, Seminaris, Taules Rodones i altres activitats programades entorn les relacions entre joventut i el risc.

El risc és un element intrínsecament constitutiu de la joventut o la joventut ha de ser protegida del risc?. El I Congrés “Joventut i Societat” de Girona qüestionarà les relacions que es solen establir entre joventut i risc per anar més enllà i intentar entendre el significat d’aquesta associació que sembla habitual.