Notícies i recursos

Es convoca la III Assemblea General de l'AcPpJ

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut tindrà lloc el proper dissabte, 3 de març, a les 10,30 hores en primera convocatòria i a les 11,00 hores en segona. Tindrà lloc al Centre Cultural Joan N. Carcía-Nieto, al carrer Mossèn Andreu, 13, de Cornellà de Llobregat.

 Durant l’assemblea s’exposarà l’informe de gestió de la Junta Directiva de l’any 2006, que inclourà el balanç i tancament econòmic i es proposarà el projecte de gestió per a 2007, amb el seu pressupost corresponent.

És vital l’assistència del màxim nombre possible de socis, ja que durant l’assemblea es discutirà sobre els nous projectes de l’entitat, entre els quals s’ha de destacar la creació d’una borsa de treball, d’un catàleg de recursos professionals i d’un servei d’assessorament jurídic. Aquests tres serveis seran d’accés exclusiu per als socis. A més, es farà balanç de la primera edició del curs d’especialització en polítiques locals de joventut i es proposarà noves ofertes formatives per a 2007.