Notícies i recursos

El secretari general de joventut rep l'AcPpJ

El proper dijous, 8 de febrer, a les 12 del migdia, el Secretari General de Joventut de la Generalitat, Eugeni Villalbí, rebrà una representació de la junta directiva de la nostra organització per establir amb ell el primer contacte formal des que va ser nomenat en el seu càrrec, a les darreries de 2006.

Tot i que va assistir a la sessió inaugural del Curs d’Especialització en Polítiques Locals de Joventut que imparteix l’associació, encara no hem tingut l’oportunitat d’explicar-li amb detall els projectes de futur i les demandes dels professionals del sector.
A la reunió hi assistiran Òscar Mestre, vicrepresident de l’AcPpJ, i Pep Montes, el president. La Secretaria General de Joventut ha subvencionat la nostra entitat durant els dos darrers anys, i des de desembre de 2006, cedeix l’ús d’un espai de gestió per a desenvolupar les tasques administratives i d’organtizació. A més, s’ha afegit a la Diputació de Barcelona i a l’Ajuntament de Barcelona en el seu suport al curs de polítiques de joventut.
La relació, per tant, és fins al moment molt bona, però hi ha molts temes pendents d’abordar per treballar-los en profunditat (el reconeixement professional, la futura llei de polítiques de joventut, el cens de professionals, etc.). Informarem puntualment dels resultats de la trobada.