Notícies i recursos

Entrega dels V Premis Barcelona Ciutat Jove

El passat dilluns 10 de desembre l’Associació d’Amigues i Amics del Consell de la Joventut de Barcelona (AAA CJB) va fer entrega dels V Premis Barcelona Ciutat Jove a l’Ateneu Barcelonès . Els Premis tenen com a objectiu premiar a les iniciatives d’entitats juvenils de Barcelona que fomentin l’associacionisme i la participació juvenil.

A l’acte hi assistí en Pep Montes, gerent de l’Ateneu Barcelonès i President de l’AcPpJ, juntament amb Elsa Blasco, regidoria de Dona i Joventut de la ciutat, Núria Galan, Presidenta del CJB i Fabià Mohedano, President de l’AAA CJB.

El premis consten de 4 àmbits, i els guardonats han estat:

  • En l’àmbit de Pau i Cooperació l’entitat escollida fou el Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) pel projecte “Promovent la Cultura de Pau entre joves palestins i  libanesos al Líban”.
  • En l’àmbit de Foment de l’Associacionisme, l’associació guardonada fou la Plataforma de Joves de la Marina , pel Projecte Jove 7.0 (dinamització del barri i d’entitats)
  • En l’apart de Comunicació, pel premi fou pel Diari de Barcelona , per la cobertura que fa ver dels debats amb els alcaldables de la ciutat que es van dur a terme dins de la campanya “no fotem el guiri” del CJB. A la vegada, es va destacar com a pitjor mitjà de comunicació del 2007 a la ràdio COPE Madrid per com retrata i dóna veu als joves.