Notícies i recursos

El Libro Blanco de la Juventud en España 2020: en procés d’elaboració

El passat mes d’abril l’INJUVE va presentar les conclusions prèvies de la comissió especial d’estudi per a l’elaboració d’un llibre blanc de la joventut. Ara, toca opinar.

El desembre de 2009 es va constituir aquesta comissió al Senat amb l’objectiu de crear el Libro Blanco Juventud en España 2020 que ha treballat en la definició de quines havien de ser les prioritats de les polítiques de joventut per aquests propers anys.

Aquesta comissió, formada per senadors de diferents grups parlamentaris, va escoltar a experts en l’àmbit juvenil, alguns d’ells en representació del Consejo de la Juventud de España (CJE) i d’altres entitats. Les àrees en les que es van focalitzar l’atenció foren:

– La perspectiva europea de les Polítiques de Joventut. – Joventut des de la perspectiva de les Administracions. – El repte de l’Emancipació. – Polítiques d’Igualtat. – Participació, Voluntariat i Cooperació. – Estils de vida. Ocupació de l’Oci i el Temps lliure. – Cultura, Creació Jove i TIC. – La Joventut a Espanya: Principis i Valors.

Aquest treball ja ha estat presentat i ara, es demana l’opinió a les entitats juvenils i en general, a totes i tots els joves que viuen a l’Estat Espanyol. Es demana la participació per tal de recollir propostes i preocupacions per a que siguin tingudes en compte al Libro Blanco Juventud en España 2020.

Per expressar la teva opinió: http://www.danostuopinion.injuve.es/

 

Més informació

Informe Final de la Comissió especial d’estudi per a l’elaboració del Libro Blanco de la Juventud en España 2020