Notícies i recursos

Dinamitzador/a Punt Omnia Trinitat Nova

Denominació del lloc de treball:  Dinamitzador/a Punt Omnia Trinitat Nova
Nom de la Empresa, entitat o institució ofertant: Pla Comunitari Trinitat Nova
Data finalització de l’oferta: divendres 1 de febrer de 2008
E-mail: Enviar curriculum amb carta de presentació a

Tasques i Funcions:

La seva tasca serà dinamitzar el projecte d’accés a les TIC del Pla Comunitari del barri de la Trinitat Nova (Barcelona), desenvolupant les seves tres línies d’actuació: ús comunitari, formació i inserció sòciolaboral, i treballant en xarxa amb la Xarxa Omnia. El Punt Omnia dóna accés a una gran quantitat de persones (infants, joves i gent gran) i col·lectius (entitats, projectes, serveis, etc.), oferint-los suport i treballant de forma transversal al barri.

El dinamitzador durà a terme funcions educatives pel que fa a l’ús de les TIC i a la participació, i funcions tècniques de manteniment de l’equipament informàtic.

Durada i Jornada laboral: 40 hores setmanals amb una jornada laboral de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores, de dilluns a divendres.

Remuneració i categoria laboral: Al voltant dels 1.000 euros nets mensuals amb dues pagues extra (aquest sou està en procés de revisió i ampliació).

Tipus de contracte: Contracte d’obra i servei (estable)

Requisits:

  • Diplomatura en Educació Social o Pedagogia.
  • Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari avançat (bon coneixement d’eines ofimàtiques, disseny gràfic i de pàgines web, serveis d’ Internet, manteniment de sistemes informàtics i xarxes, etc.).
  • Experiència laboral en l’àmbit del treball comunitari, habilitats socioeducatives i organitzatives.
  • Experiència en alfabetització digital.