Notícies i recursos

Dimarts 5 de juliol es presenta el Llibre Blanc de Pràctiques Innovadores en Matèria de Joventut

El proper dimarts 5 de juliol a les 13h, a la seu de la Diputació a València, (Pl. Manises, 4) tindrà lloc la presentació oficial del "Llibre Blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut" 

Fa dues setmanes que us vàrem anunciàvem la versió digital d’aquest llibre tan especial , guanyador de la Primera Edició del “Premi Culturama a la innovació en matèria de Joventut”.  

 

 

Al mateix acte de presentació assistiran els guanyadors d’aquest primer Primer Premi Culturama: la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de la CV, i la Mancomunitat de Municipis de la Safor, les entitats que participen en el llibre, a més de les institucions col·laboradores amb aquest premi: la Diputació de València, la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València, el Consorci Joves.net i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

 

Però cal que us ho recordem i expliquem tot, la iniciativa s’ho mereix. Culturama SL, Gestió i Programació de Serveis Socioculturals és una empresa amb una trajectòria de 16 anys en el sector sociocultural. Amb motiu del 15&egrav
e; aniversari de la fundació de l’empresa, i coincidint amb l’inici de l’Any Internacional de la Joventut (2010), va voler contribuir a impulsar noves iniciatives d’oci per als joves. Per això va convocar la Primera Edició del “Premi Culturama a la innovació en matèria de Joventut” amb la col·laboració de la Xarxa Joves.net com a referent valencià del treball amb joves, de la Diputació de València, de la Universitat de València a través del CADE (Centre d’Assessorament i Dinamització d’Estudiants); i amb el suport de la nostra entitat germana, l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

 

El Llibre Blanc de Pràctiques Innovadores en Matèria de Joventut és el resultat de la primera edició d’aquest premi, i mostra diferents pràctiques innovadores, començant per la proposta de la entitat guanyadora del premi, la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de la Comunitat Valenciana, i la Mancomunitat de Municipis de la Safor que va obtindre l’accèssit.

 

A més a més, s’ha realitzat una recopilació d’altres experiències amb joves, de diferents entitats públiques o privades que han volgut col·laborar en aquesta edició. El resultat és aquest llibre que ara es presenta en versió digital, i que pròximament estarà disponible en paper. El llibre està editat per la Diputació de València i Culturama SL.

 

Més informació

Llibre Blanc de Pràctiques Innovadores en Matèria de Joventut