Notícies i recursos

Canvi de la quota AcPpJ

A la última Assemblea General Ordinària de l’entitat es va acordar incrementar la quota d’associades i associats AcPpJ entre 5 i 10€.

Aquest és un article que serveix de recordatori a les sòcies i socis de l’AcPpJ i per informar a les i els professionals que es vulguin associar-se a partir d’ara. A la passada VII Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ es va aprovar per unanimitat de pujar la quota de sòcia/soci entre 5 i 10€. La manca o la disminució d’ajudes econòmiques per part de diferents administracions degut a l’actual situació econòmica i l’augment de serveis com, sobretot, la distribució gratuïta a les sòcies i socis dels llibres editats per l’entitat, fa que des de la Junta, amb el suport de l’aprovació a l’Assemblea, hagi pres aquesta decisió.

 

Així doncs, a partir d’ara es plantegen dues opcions de quota:  

Opció 1: 50€: dividits en dos girs bancaris: 25€ (juny) i 25€ (desembre)

Opció 2: 45€ en un sol gir bancari (juny)

 

Abans del divendres 10 de juny les sòcies i socis de l’AcPpJ ens hauríeu de comunicar per correu electrònic (a ) quina opció és la que us interessa. Si no ho feu, entendrem que voleu continuar amb els dos girs bancaris com realitzàvem fins ara amb l’increment de 5€ el juny i 5€ el desembre (Opció 1). A l’Assemblea també es va aprovar que les i els professionals que s’hagin associat entre l’1 de gener i l’1 de juny d’aquest 2011 no se’ls hi aplicarà aquest augment fins a l’any vinent (2012).

 

Si necessiteu qualsevol aclariment només cal que truqueu al telèfon de l’AcPpJ, al 93 424 08 81 en hores d’atenció al públic o envieu-nos un correu electrònic a .

 

Acta de la VII Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ

Fes-te sòcia / soci!

Butlleta d’inscripció a l’AcPpJ