Notícies i recursos

Cloenda del Curs de Formació en Polítiques de Joventut

Demà divendres 8 de juliol a la Direcció General de Joventut es realitzarà l’acte de cloenda del Curs de Formació en Polítiques de Joventut 2010/2011.

El Director General de Joventut, el Sr. Antoni Reig, serà l’encarregat de lliurar els certificats als alumnes que han realitzat la primera edició del curs de Formació en Polítiques de Joventut.

 

El Curs, organitzat per la Direcció General de Joventut que va començar el 5 d’octubre de l’any passat i va finalitzar el 16 de juny d’enguany, s’ha desenvolupat en tres mòduls i en un total de 200 hores. L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (l’AcPpJ) ha participat en la seva el·laboració i seguiment i juntament amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, han configurat aquesta nova oferta de formació bàsica adreçada a professionals de les polítiques de joventut.

 

L’acte que s’iniciarà a les 10 del matí, és obert als regidors i professionals de les polítiques de joventut i, prèviament al lliurament, tindrà lloc una conferència a càrrec del comunicador Ferran Ramon-Cortés sota el títol: “La importància de la comunicació eficaç per crear ponts d’entesa entre l’Administració local i els joves del municipi”.

 

Hi estem tots convidats!

Invitació a la cloenda del Curs  / Més informació del Curs