Notícies i recursos

Últimes reunions de l’AcPpJ amb el Govern

En una setmana l’AcPpJ s’ha reunit amb el Director General de Joventut i el portaveu del grup parlamentari de C.I.U en la Comissió de Polítiques de Joventut al Parlament de Catalunya.

El passat dijous 30 de juny i ahir dimecres 6 de juliol, l’AcPpJ ha maningut  reunions amb el Sr. Toni Reig, Director General de Joventut i el Sr. Roger Montañola, Portaveu del grup parlamentari de Convergència i Unió en la Comissió de Polítiques de Joventut al Parlament respectivament.

 

L’objectiu d’aquestes dues reunions ha estat el d’exposar en primera persona les al·legacions que l’AcPpJ va realitzar a les modificacions de la Llei de Polítiques de Joventut que l’Avantprojecte de Llei Òmnibus proposa. A banda d’aquest tema principal i desprès de discutir-lo ambdues reunions, l’AcPpJ ha aprofitat per conèixer d’aprop les intencions del nou Govern en l’àmbit de la joventut, ha demanat la presència en les properes sessions de la Comissió de Polítiques de Joventut al Parlament , i ha estès la mà a la Direcció General de Joventut per treballar conjuntament en el desplegament futur de la Llei.

 

L’AcPpJ continuarà seguint la Llei de Polítiques de Joventut en el procés del projecte de Llei Òmnibus al Parlament i treballant per aconseguir els màxims possibles en la qualitat de les polítiques de joventut d’aquest país.

 

 

Manel Turon (soci de l’AcPpJ), Roger Montañola (portaveu C.I.U),

Carles Viñas (Vicepresident de l’AcPpJ) i Pep Guasch (tècnic de l’AcPpJ)