Notícies i recursos

Unitat i noves perspectives per l’AcPpJ després de la IX Assemblea General Ordinària

Dissabte passat 27 d’abril es va celebrar al Centre de Recursos Juvenils de Cornellà de Llobregat la novena Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ amb 14 sòcies i socis assistents.

El dia plujós no acompanyava l’Assemblea. Malgrat el temps en contra, fins a 14 sòcies i socis (alguns de Lleida) es varen reunir al dia més important de l’any per l’associació, la data per passar llista a la feina feta i decidir sobre aspectes que marcaran el futur de l’entitat a partir del 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Uns minuts després de les 11h, el President Manuel Cortés, la Secretària Diana Perea i el Tresorer Mario Granados presentaven les tasques, projectes, els números i en resum, tota la feina feta durant el 2012, destacant sobretot, la que s’ha fet en defensa i a favor de les i els professionals i les polítiques de joventut. Per un altre costat i en l’apartat econòmic, els problemes de liquiditat persisteixen.

 

 

 

 

 

 

 

Pep Guasch, tècnic, i Pep Montes, expresident de l’entitat, presentaren la nova web i el projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut respectivament. En breu veuran la llum pública aquestes dues propostes que per una banda, aportaran una nova imatge i navegabilitat en la part en línia de l’entitat, i per l’altra, una nova perspectiva pel treball en polítiques de joventut, sobretot, aportant reconeixement als professionals que les duen a terme i la intenció de millorar la gestió d’aquestes iniciatives.

 

Abans d’acabar la novena assemblea es va informar que a finals d’any se’n convocarà una d’extraordinària degut a la situació econòmica actual de l’AcPpJ i la possibilitat de reformular la seva estructura i objectius a mig i llarg termini.

 

Acta de la IX Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ

 

Donem les gràcies a totes les sòcies i socis assistents: Belen Rodríguez*, Manolo Cortés, Mario Granados, Manel Turon, Carles Vila, Víctor Saló, Diana Perea, Carles Viñas, Pep Montes, Albert Claret, Enric Miró, Joan Recasens, Santi Caño, Xavi Ruiz.

 

I als qui van delegar el vot: Francesc Llimona, Marta Ortoneda, Joan Vigó, Oscar Mestre, Erica Busto, Manel Gassó, Elena Aranda, Maria Jose Ramos

 

*la nostra Vicepresidenta i fotògrafa oficial

 

Documentació i més informació sobre la IX Assemblea