Notícies i recursos

Resum de la tercera trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut

Una vintena de professionals s’aplegaren el passat 25 d’abril a Vic, Abrera i Borges Blanques per discutir i tractar com afecta la crisi als joves i les possibles estratègies de suport des de les polítiques de joventut, entre altres temes.

 

 

 

Després de que diferents professionals d’arreu del país mostressin interès en discutir sobre el tema, vam considerat oportú repetir el debat de la segona trobada als municipis d’Abrera, Vic, i Borges Blanques.

 

 

 

 

 

Fotos de la trobada de professionals al Bar del Casal de Joves d’Abrera.

 

El caràcter informal d’aquestes trobades i a on l’objectiu també és el de copsar la realitat professional de les i els executors de les polítiques de joventut d’arreu del país, fa que en aquestes també es discuteixi d’altres temes no estrictament relacionats amb el principal, i si amb el seu dia a dia: com la situació actual en els serveis de joventut locals i comarcals, el pes dels polítics en joventut o la manca d’organització del col•lectiu professional.

 

Us enllacem el resum de totes les aportacions d’aquesta Tercera trobada de professionals de les Polítiques de Joventut.

Una vintena de professionals analitzen les fortaleses i les debilitats de les polítiques de joventut.

(notícia sobre la trobada a l’EJoventut de la Direcció General de Joventut)

 

Una vegada més, i seguint amb la línia de les dues anteriors, destaquem el nivell de les aportacions fetes per part de les i els professionals que hi van participar.

 

Les trobades simultànies de professionals de les polítiques de joventut

 

En un ambient distès, de caràcter informal i obertes a totes i tots els professionals que treballen amb i per als joves, aquestes trobades pretenen aportar discurs, reflexions i millores, alhora que detectar necessitats de la professió, en un col•lectiu on la crisi també li passa factura.

 

Per plantejar les trobades al vostre municipi o ciutat només cal posar-se en contacte amb l’AcPpJ a través d’un correu electrònic o una trucada. I no cal que les/els professionals que proposin o participin de les trobades siguin socis.

 

Contacte AcPpJ: / 934 240 881 (consulteu els horaris)

Etiqueta a seguir a twitter: #joventutpro

 

Més informació sobre aquesta trobada i resum d’aportacions de la segona