Notícies i recursos

Una setmana dedicada a l’Educació Social

El proper 2 d’octubre es celebra el Dia Internacional de l’Educació Social, i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) ho festeja en gran: del 27/9 al 4/10.

 

Demà s’inicia la setmana de l’Educació Social al CEESC, 7 dies d’activitats, jornades, accions i formacions en relació amb la disciplina i el treball de les educadores i educadors socials.

 

El programa s’enceta demà divendres amb el monogràfic “El futur del col·lectiu professional“, a partir de les 17h a la seu social del CEESC: el nou avantprojecte de Llei de Serveis i Col·legis professionals que va aprovar el 2 d’agost el Govern de l’Estat i com pot afectar la professió i els professionals o quines són les potencialitats de les educadores i educadors socials en relació amb l’associacionisme professional i la millora de la professió seran els eixos principals del debat.

 

De la setmana destaquen també el Taller d’orientació laboral sobre l’ocupabilitat en clau competencial o la Jornada Professional sobre Educació Social i Ciència, per tal de reflexionar sobre la pràctica professional, la investigació i la comunicació, entre altres activitats.

 

El dimecres 2, és però, el dia que més és celebra. Coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació Social, a les seus de Barcelona i Reus del CEESC s’han organitzat tot un conjunt d’activitats lúdiques, que acaben amb sopars populars i propostes artísticoeducatives.

 

Setmana que recomanem també a professionals de joventut, molts d’elles i ells Educadores i Educadors Socials. Repasseu el programa i apunteu-vos-hi!

 

Programa complet de la setmana de l’Educació Social

Més informació i inscripcions: http://www.ceesc.cat/

Seguiment per les xarxes socials: #setmanaES