Notícies i recursos

Transicions Juvenils i Polítiques de Joventut a Tarragona

El proper 8 d’octubre a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona es celebra la II Jornada sobre Transicions Juvenils Escola – Treball

Les transicions Escola – Treball (TET) han estat, des de fa uns anys, una feina constant dins d’algunes administracions locals de Catalunya. A Tarragona s’impulsa actualment una intervenció transversal en l’àmbit de les TET, gestionant diversos programes en espais de cooperació i col•laboració tant interdepartamentals com interinstitucionals. L’objectiu de referència per a aquests programes és donar suport als professionals de l’àmbit educatiu en la funció d’orientació acadèmico-professional de les persones joves.

L’Ajuntament de Tarragona, a través del Servei Municipal d’Ocupació, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Joventut, organitzen aquesta segona edició per tal d’aproximar-nos i conèixer la realitat de les transicions juvenils escola-treball a Catalunya i abordar-les amb èxit. 

La Jornada està especialment adreçada als professionals de les polítiques de joventut d’arreu de Catalunya, però també pot ser d’interès a tots els professionals de l’administració pública que intervenen en l’àmbit de les TET.

 Tríptic informatiu

+ informació, butlleta d’inscripció