Notícies i recursos

Primera setmana de les sessions de consulta per elaborar el proper Pla Nacional de la Joventut

Aquesta setmana han començat les sessions de consulta per elaborar el Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020 als centres educatius

Fins al proper mes de desembre es realitzaran tallers als centres educatius que tindran com a objectiu, recollir les aportacions i les propostes dels estudiants dins les aules i sensibilitzar els i les joves de la importància de la participació en la definició de les polítiques públiques.

Fins divendres 2 d’octubre gairebé 500 joves ja havien realitzat el qüestionari de la web, creada per la ocasió: www.volemdecidir.cat, i es calcula arribar a les 3000 aportacions comptant amb la resta de tallers territorials, tallers temàtics, sessions a centres d’educació secundària i de formació professional, tallers a les universitats i amb joves d’origen estranger, etc.

Durant els mesos de desembre, gener i febrer es tractaran totes les propostes recollides i es començarà a redactar el nou Pla. Tot aquest procés culminarà el 27 de febrer en una trobada nacional, que es farà a Manresa, on es presentaran els resultats obtinguts. A partir d’aquell dia començarà a redactar-se el Pla definitiu que, una vegada aprovat, tornarà a revisar-se per diversos col•lectius de joves i entitats implicades.

Més informació