Notícies i recursos

Tot a punt per la setena edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

L’acte d’obertura d’aquest curs 2014/2015 es realitzarà aquest 9 d’octubre amb una taula rodona força especial.

 

L’únic màster oficial centrat en l’estudi dels joves i les polítiques de joventut es reeditarà per setè any consecutiu.

 

Un any més, el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) té una importància estratègica clau pel nostre país i per les polítiques de joventut en general. Es tracta de la única titulació oficial en aquest tipus d’estudis. Formar investigadors i professionals especialitzats en l’àmbit de la joventut i les polítiques de joventut, és també apostar pel reconeixement, l’atenció i el progrés de les i els joves.

 

Amb una formació interdisciplinària, aproximació als diferents campus universitaris, viatge d’estudis, pràctiques i una excel·lent valoració per part dels i les estudiants que l’han realitzat, el MIJS és reconegut per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i, per tant, amb validesa i reconeixement oficial a tot el territori espanyol i amb adaptació a les directrius europees

 

L’acte d’obertura de la 7ena edició del MIJS tindrà lloc el 9 d’octubre a les 18h amb una taula rodona amb el títol "Joves i independència: identitats juvenils i identitats nacionals". Amb Montserrat Clua, Professora del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jorge Benedicto, Catedràtic de Sociologia a la Universitat Nacional d’Educació a Distancia, Benjamín Tejerina, Catedràtic de Sociologia a la Universitat del País Basc. A la Sala d’Actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

 

www.juvenopolis.wordpress.com

El blog del MIJS