Notícies i recursos

Tècnic/a auxiliar de MEG de la demarcació de Baix Llobregat/Garraf/Alt Penedès

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) convoca una plaça de:

Tècnic/a auxiliar a la demarcació de Baix Llobregat/Garraf/Alt Penedès

 

Funcions: Seguiment i atesa dels equips de voluntaris i agrupaments de la demarcació. Coordinació i gestió dels projectes d’actuació emmarcats en el territori. Coordinació amb l’equip de persones de la Demarcació. Formació i seguiment de tasques a l’Oficina de Serveis Generals (OSG). Actualització i manteniment de la pàgina web de la Demarcació.

 

Perfil orientatiu: Capacitat d’iniciativa, organització i autonomia personal. Persona coneixedora de l’àmbit educatiu de MEG i motivada per les finalitats de l’associació. Capacitat de fer d’interlocutor/a amb les administracions, els agents socials i educatius. Informàtica a nivell d’usuari (Office/Correu electrònic). Domini del català (nivell C) i castellà, parlat i escrit. Disponibilitat de continuïtat en el lloc.

 

Es valorarà: Titulació de grau mitjà o superior. Preferentment en l’àmbit administratiu. Estar al Moviment de manera activa o haver-hi estat. Disponibilitat de carnet de conduir i vehicle.

 

Condicions laborals: Contracte laboral a càrrec de MEG. Retribució segons escala de MEG. Jornada laboral de 30 hores setmanals. Flexibilitat horària. Lloc de treball: Oficina de la Demarcació de BLL/G/AP. Incorporació immediata.

 

Data límit de recepció de sol·licituds: 20 de desembre

 

Més informació i CV:

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG)

amb còpia a