Notícies i recursos

Ens sumem a l’aturada, us recolzem a la vaga de demà dimecres 8


Des de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) ens sumem a l’aturada de país i recolzarem aquelles treballadores i treballadors de l’àmbit de la joventut que lliurement secundin la vaga general convocada per aquest dimecres 8 de novembre.
Denunciem la repressió que estem vivint dia darrere dia al nostre país, amb rebuig i desprestigi explícit i constant cap el govern i les institucions, on (i des de fa temps) es cessa la llibertat d’expressió, de reunió i els drets civils. Rebutgem un país on les persones joves, al present i al futur, puguin normalitzar aquesta situació injusta i impròpia.
Rebutgem l’ordre de presó incondicional sense fiança als consellers i conselleres que formen el govern de Catalunya, un govern escollit democràticament el passat 27 de setembre del 2015. Rebutgem l’aplicació de l’article 155 i condemnem la passivitat de la comunitat internacional, especialment de la Unió Europea, davant els atacs constants a la llibertat d’expressió i a la democràcia que ha patit i està patint el poble de Catalunya en els darrers dies.
Davant d’aquesta repressió constant per part de l’estat espanyol, a l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) ens sumem a l’aturada de país d’aquest dimecres 3 de novembre.