Notícies i recursos

Sheryica, la plataforma interactiva per a informadors juvenils

Aquest projecte, que va estar presentat a la XX Assemblea General d’Eryica, té com a objectiu principal millorar i augmentar el subministrament i la qualitat de la informació juvenil de caràcter general per als i les joves d’Europa

 

 

 

Sheryca una eina 2.0 ideada per l’associació sense ànim de lucre Youth Agora en col•laboració amb l’Agència Europea d’Assessorament i Informació Juvenil (Eryca) que és desenvolupa dintre del marc del programa comunitari "Joventut en Acció", Acció 4.5.

Sheryca permet una connexió directa i real entre Centres d’Informació Juvenil, oferint la possibilitat de compartir projectes, penjar vídeos i experiències en diferents formats, etc… Disposa d’un traductor on-line directe per a diferents idiomes. Els membres de la plataforma poden crear el seu perfil personal i triar el seu centre d’informació jove, si aquest abans ha estat publicat en la xarxa Sheryica, o introduir els detalls d’un nou centre.

Els perfils dels membres registrats tenen al seu abast múltiples opcions i funcions per a poder trobar informació més accessible i directa així com també trobar socis per a projectes. Històries i esdeveniments poden ser publicats en la plataforma, es poden publicar imatges de Flickr, les pel•lícules de Youtube i les presentacions de SlideShare i rebre comentaris per part dels seus usuaris o participar en debats.

Youth Agora es troba activa des de febrer de 2008 que es va fundar com a resposta a la creixent necessitat de les organitzacions sense ànim de lucre per enfortir les seves xarxes i millorar la seva comunicació cap als seus membres i cap als joves en particular.

 

Més informació:

http://beta.youthagora.org/sheryica/

www.youthagora.org

També presents a Facebook i Twitter